در مورد خمیر مایه و نان، آرد سوخاری کیلویی وجود دارد تا بافت خرده نان و طعم بهتری بدهد. برای هر دستوری که بخواهید طعم آجیلی اضافه کنید عالی خواهد بود.
در حین پختن کلوچه ها در فر، مطمئناً دهانتان آب می آید! چقدر آرد را در تابه خشک برشته کنیم؟ آرد نان تست را روی حرارت متوسط 2الی3 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن بلوند شود.
برای گرفتن رنگ کاراملی 3الی5 دقیقه وقت می گذارید. از هفت تا ده دقیقه آرد برشته تیره و تیره به دست میآید که میتواند برای اکثر غذاها عطر و طعمی فوقالعاده داشته باشد.
به خاطر داشته باشید که رنگ روکس سرخ شده در تابه خشک و کلاسیک کمی متفاوت است. فقط زمانی که آن را با مقداری مایع مخلوط کنید. به طور کامل خود را نشان می دهد.
آرد روکس را با کره چقدر می توان تست کرد؟ ما می توانیم انواع roux را تقریبا به سه دسته تقسیم کنیم. اولین مورد روکس سفید است. تا 5 دقیقه طول می کشد تا طعم آرد از بین برود.
بهترین اثر غلیظ کننده را برای ظروف مخصوصا سس ها دارد. برای اینکه طعم آجیلی مشخص تری داشته باشید، باید رو بلوند را با پختن آرد با کره به مدت 10 دقیقه روی اجاق درست کنید.
برای به اصطلاح روکس قهوه ای باید به جای کره از روغن نباتی استفاده کنید. جلوگیری از سوختن سس با این نوع روغن آسانتر است بیشتر برای غذاهای کاجون استفاده می شود.
آرد را در فر چقدر باید تفت داد؟ زمان برشته کردن بستگی به این دارد که چقدر تیره برای تهیه آن نیاز دارید. هر چه حرارت کمتر باشد، زمان ماندن در فر بیشتر می شود.
این یکی از روش هایی است که در آن باید مراقب آنچه در فر می گذرد باشید. نتیجه را از 5 دقیقه برای سایه روشنتر بررسی کنید و آرد را تا 30 دقیقه در فر نگه دارید تا نتیجه تیرهتر شود.