پوست پرتقال شیرین شمال سمی نیست، و همانطور که بسیاری از آشپزها می دانند، پوست پرتقال می تواند طعم بسیار خوبی داشته باشد.
اما اگرچه پوست پرتقال خوراکی است، اما به اندازه پالپ آن شیرین یا آبدار نیست.
همچنین هضم آنها دشوار است و مگر اینکه پوست یک پرتقال ارگانیک را بخورید، ممکن است حاوی مواد شیمیایی باشد.
اگر پوست پرتقال تامسون خونی را بخورید، مقدار خوبی از مواد مغذی دریافت خواهید کرد.
پوست آن در واقع حاوی فیبر و ویتامین C بیشتری نسبت به گوشت میوه است.
همچنین حاوی پلی فنول هایی است که با پیشگیری از بسیاری از بیماری های مزمن مانند دیابت مرتبط است.
به گفته تورنتون وود، اگر می خواهید پوست پرتقال بخورید باید اقدامات احتیاطی بیشتری انجام دهید.
همیشه ابتدا به خوبی در آب داغ بشویید تا باقیمانده آفت کش ها از بین برود و فقط مقدار کمی مصرف کنید زیرا هضم آنها سخت است.
فلاونوئیدها نیز در پوست پرتقال والنسیا شمال وجود دارند.
این ترکیبات در بسیاری از غذاها مانند میوه ها و سبزیجات، غلات، چای و شراب یافت می شوند و بر اساس مقاله ای که در سال 2016 در مجله علوم تغذیه منتشر شد، به کاهش فشار خون و کاهش التهاب معروف هستند .
علاوه بر این، پوست پرتقال خونی اناری حاوی کلسیم ، چندین ویتامین B، و ویتامینهای A و C است.
میتوانید با خوردن قسمت داخلی پوست و ترک قسمت بیرونی سخت، همان مواد مغذی را دریافت کنید.
- منابع:
- تبلیغات: