از بهترین میوه ها برای تهیه قره قوروت گاوی استفاده می شود. قره قوروت گاوی العاده مطبوع و شیرین و ترش است. قره قوروت گاوی چه طعمی دارد؟
اکثر قره قوروت گاوی یا ترش هستند یا شیرین و ترش. این طعم بیشتر از خود قوروت می آید. هیچ افزودنی خاصی استفاده نمی شود، فقط مقداری نمک یا شکر برای متعادل کردن طعم و مزه استفاده می شود.
قره قوروت گاوی های شیرین هم وجود دارند، اما فکر نمی کنم محبوب باشند، زیرا طعم اصلی قره قوروت گاوی ترش است. طعم آن به میوه ای که انتخاب می کنید بستگی دارد.
مثلا اگر انار ترش داشته باشید، قره قوروت گاوی شما ترش می شود. اگر از انار شیرین استفاده کنید، یک قره قوروت گاوی ترش و شیرین می گیرید!
اگر قوروت شما خیلی ترش است، می توانید از مقداری شکر برای متعادل کردن طعم استفاده کنید. این بستگی به ترجیح شما دارد، اگر قوروت شیرین است، می توانید کمی نمک اضافه کنید.
جذاب ترین چرم های میوه، چرم های ترش با کمی نمک هستند. ترشی وقتی با نمک سرو می شود خیلی خوشایند است حتی با فکر کردن به آن ترشی قره قوروت گاوی را در دهانم حس می کنم!
فرآیند پخت باعث می شود میوه ها طعم خام خود را از دست بدهند و طعم مطبوع آنها را افزایش می دهد، به همین دلیل است که قره قوروت گاوی طعم فوق العاده ای پیدا می کند که از آن سیر نمی شوید!
مواد را در چه ظرفی بریزیم تا خشک شوند؟
بعد از پختن قوروت می توانید چرم میوه را روی سینی پهن کنید تا خشک شود. می توانید سینی را با موارد زیر بپوشانید:
- یک تکه پلاستیک یا سلفون
• کاغذ روغنی
• فویل آلومینیومی
• ورقه های آشپزی
می توانید کاغذ یا پلاستیک را با یک برس شیرینی پزی آغشته به روغن چرب کنید، اما لازم نیست. مهم به یاد داشته باشید که چرم های میوه را با چیزهایی مانند پلاستیک نپوشانید، آنها خشک نمی شوند و ممکن است کپک بزنند.
یک سبد یا پارچه توری مشکلی ندارد زیرا اجازه جریان هوا را می دهد. بنابراین، اگر در منطقه ای زندگی می کنید که گرد و غبار زیادی در هوا وجود دارد، یا چرم میوه ای را در داخل خانه نگه دارید یا آن را با یک سبد بپوشانید.