ویل کلاور، عصب شناس می گوید که آب کردن یک تکه کوچک گز صادراتی اصفهان خوب روی زبان بیست دقیقه قبل از غذا، هورمون های مغز را تحریک می کند و باعث می شود فرد احساس سیری کند و به کاهش وزن کمک می کند.
گز صادراتی اصفهان برای مادران و نوزادان مفید است. یک مطالعه فنلاندی تأیید کرد که گز صادراتی اصفهاناسترس را در زنان باردار کاهش می دهد، به طوری که کودکان آنها با لبخند زدن بیشتر از کودکان مادرانی که گز صادراتی اصفهان نمی خورند متمایز می شوند.
ممکن است خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد. ممکن است دیوانه به نظر برسد! اما نشان داده شده است که کاکائو باعث بهبود حساسیت به انسولین می شود.
بنابراین، خوردن گز صادراتی اصفهان تلخ در حد اعتدال ممکن است شروع دیابت را به تاخیر بیاندازد یا از آن جلوگیری کند. برای مغز مفید باشد.
اعتقاد بر این است که فلاونول ها از دست دادن حافظه در افراد مسن را کاهش می دهند و گز صادراتی اصفهان تلخ با خواص ضد التهابی خود در درمان آسیب های مغزی مانند ضربه مغزی مفید است.
10 مزیت خوردن گز صادراتی اصفهان برای سلامتی که ممکن است شما را شگفت زده کند. در لحظات استرس، غم یا شادی، و در بحبوحه احساس شادی یا بی حوصلگی؛ بسیاری از افراد برای نشان دادن لبخند بر لبان خود به خوردن گز صادراتی اصفهان متوسل می شوند.
اکنون علم در یک مطالعه اخیر ثابت کرده است که خوردن گز صادراتی اصفهان تلخ می تواند خطر افسردگی را تا چهار برابر کاهش دهد. دیلی تلگراف می گوید گز صادراتی اصفهان سالم است و هر چه تیره تر باشد بهتر است.
مطالعه ای که توسط دانشگاه کالج لندن، دانشگاه کلگری و خدمات بهداشتی آلبرتا در کانادا تهیه شد، نشان داد؛ تنها 1.3 درصد از 12000 گز صادراتی اصفهان خواری که در این تحقیق شرکت کردند، علائم افسردگی را نشان دادند، در مقایسه با 7.6 درصد از کسانی که گز صادراتی اصفهان نخوردند.