دانشگاه تافتز (در برگه جدید باز میشود) خاطرنشان میکند که اگر خیار در طی فرآیند تخمیر خانگی به خیارشور بهروز تبدیل شود، میتواند تأثیر بیشتری بر دستگاه گوارش داشته باشد.
خیارشور حاوی باکتری های پروبیوتیک است که هضم سالم را تقویت می کند و فلور مفید روده را پرورش می دهد. ترشی های فروشگاهی معمولاً این باکتری ها را ندارند زیرا جوشانده شده اند.
خوردن کیک می تواند چند خطر داشته باشد. مصرف آفت کش ها یکی از نگرانی هاست. ور توضیح داد: “گروه کاری محیط زیست هر سال فهرستی از میوه ها و سبزیجات با بالاترین سطح باقیمانده آفت کش ها را تهیه می کند که به نام Dirty Dozen (در برگه جدید باز می شود) تهیه می کند.
در لیست Dirty Dozen خود قرار داده است، به این معنی که قرار گرفتن در معرض باقی مانده آفت کش ها زیاد است.” تا سال 2022، خیار همچنان در لیست قرار داشت و این بار در رتبه 17 قرار داشت.
علاوه بر این، خیارها ممکن است برای محافظت از آنها در طول حمل و نقل واکس زده شوند. با توجه به سالمترین غذاهای جهان، کیکهای ارگانیک و معمولی ممکن است اپیلاسیون شوند.
اما انواع ارگانیک فقط میتوانند از مومهای غیرسنتتیک با مواد شیمیایی تایید شده تحت مقررات ارگانیک استفاده کنند.
به همین دلیل و نگرانی های مربوط به آفت کش ها، سالم ترین غذاهای جهان خرید خیار ارگانیک را تشویق می کند. اما ور تصریح کرد: “این بدان معنا نیست که اگر نمی توانید خیارهای ارگانیک را پیدا کنید یا از پس خرید آن برآیید، باید از مصرف خیار خودداری کنید.
فواید تغذیه ای خوردن محصولاتی که به طور معمول رشد می کنند، بیشتر از خطر نخوردن محصول است.”
لموند گفت: همانطور که آنها سالم هستند، نمی خواهید در مصرف خیار زیاده روی کنید. “توصیه من این است که همیشه انتخاب های خود را تغییر دهید.
خیارها غذاهای آبرسان عالی هستند، بنابراین آنها را در کنار سایر غذاهای گیاهی که فواید دیگری دارند نگه دارید. تنوع همیشه کلیدی است.