صادرات سس مهرام به ترکیه با شکست مواجه شد

سیر موجود در سس مهرام به سالادها طعم زیادی می بخشد. می توانید از این سس مهرام سیر روی ساندویچ ها و حتی سیب زمینی های سرخ شده استفاده کنید. آیا در نظر دارید آن را امتحان کنید؟ سپس به این دستور ساده نگاهی بیندازید.

مواد
3 حبه سیر (خام)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری سرکه
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
آماده سازی
ابتدا سیر را خرد کنید.
سپس آنها را با روغن زیتون، سرکه و نمک مخلوط کنید.
می توانید سس مهرام صافی را که می گیرید روی سالادتان بریزید.

سس

دستور تهیه سس مهرام سالاد آووکادوی له شده
اگر ترجیح می دهید یک چرخش گرمسیری تر داشته باشید، آووکادو نه تنها به سالاد شما طعم می بخشد، بلکه بیشتر مواد مغذی مورد نیاز بدن شما را نیز تامین می کند.

آووکادو یک ماده عالی برای هر سالادی است.

پس چرا آن را به سس مهرام سالاد کم کالری خود اضافه نکنید؟ علاوه بر این، می توانید آووکادو را با خیار، آویشن و لیمو ترکیب کنید تا طعم تندتری داشته باشید.

مواد
1/2 خیار پوست کنده
1/2 آووکادو له شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری ماست ساده
1 قاشق غذاخوری آویشن خشک
پوست لیمو (به سلیقه)
نمک و کربوهیدرات

ایبری (به سلیقه)
آماده سازی
ابتدا خیار و آووکادو را در مخلوط کن بریزید.
سپس روغن زیتون، ماست ساده و آویشن را به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
وقتی سس مهرام غلیظ و یکدستی گرفتید، پوست لیمو، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.
سس مهرام به دست آمده را روی سالاد خود بریزید. این سس مهرام سالاد را امتحان کنید تا به سالادتان طعم بدهد. همانطور که می بینید، آنها کاملاً آسان ساخته می شوند و مواد موجود در آنها ارزان هستند و به راحتی پیدا می شوند.

 

 

اگر طعم متفاوتی وجود دارد که می خواهید امتحان کنید، حتما باید آن را با اضافه کردن آن به سالاد و اضافه کردن سس مهرام سالاد امتحان کنید.

مواد لازم برای سالاد سبزیجات مخلوط
1 کلم سفید کوچک،
1 عدد کرفس،
1 عدد کلم قرمز،
1 فلفل دلمه ای سبز
1 عدد گوجه فرنگی بزرگ
مواد لازم برای سس مهرام سالاد سبزیجات مخلوط
نصف قاشق چایخوری روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری سرکه
3 حبه سیر
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

[kkstarratings]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *