انجیر زرد شیرازی را می توان تقریباً در تمام طول سال خورد. Ficus karika (این نام این گیاه است) 2-3 بار در فصل محصول تولید می کند که به شما امکان می دهد برای مدت زمان طولانی خود را با میوه های تازه لذت ببرید.
علاوه بر این، انجیر خشک نگهداری را به خوبی تحمل می کند و حتی در زمستان نیز در دسترس است. اما اینکه چگونه درست است و چرا درست است، در این مقاله خواهیم گفت.
این درخت میوه های شیرینی تولید می کند که ما آنها را انجیر، انجیر می نامیم و در بسیاری از فرهنگ ها آنها را نماد باروری می دانند.
در زیر سایه درخت انجیر نیز فیکوس انجیر یا درخت انجیر است، بودا به مقام روشنگری رسید. در زیر همان درخت، گرگ رومی از رومولوس و رموس که تمدن روم را پایه گذاری کردند، پرستاری کرد. و لباس اولین قوم کتاب مقدس برگ انجیر بود.
انجیر را می توان یک غذای فوق العاده نامید، زیرا فواید زیادی برای سلامتی دارد:
میوه (به طور رسمی میوه یا توت نیست) دارای محتوای کالری کم است، حاوی مقدار زیادی ویتامین و عناصر ریز است که گرسنگی را برطرف می کند، متابولیسم را عادی می کند، عملکرد دستگاه گوارش، کلیه ها، کبد و سایر سیستم ها را انجام می دهد.
در طی عملیات حرارتی، انجیر تقریباً خواص درمانی خود را از دست نمی دهد. اخیراً ثابت شده است که انجیر به مقابله با پوکی استخوان و بیماری های استخوانی کمک می کند.
برای اینکه خود را با انرژی و مواد مغذی اشباع کنید، فقط انجیر را به منوی خود اضافه کنید. ما قدم به قدم به شما خواهیم گفت که چگونه این کار را به درستی انجام دهید.
میوه های رسیده، اما نه خیلی نرم را انتخاب کنید که روی پوست آن فرورفتگی یا بریدگی وجود نداشته باشد. شما می توانید با یک مقاله مفصل در مورد این موضوع راهنمایی شوید اما به یاد داشته باشید: انجیر تازه برای مدت طولانی دروغ نمی گوید، بنابراین باید یا ظرف 2-3 روز از تاریخ خرید آنها را بخورید یا برای آینده از آنها مربا درست کنید.