بیماری انسداد شریان محیطی برای دریافت سیر

هفتاد و هشت بیمار مبتلا به بیماری انسداد شریان محیطی برای دریافت سیر سفید بدر یا دارونما به طور تصادفی انتخاب شدند.

دوز سیر 400 میلی گرم پودر سیر استاندارد شده خوراکی دو بار در روز بود.

هم مردان و هم زنان 40 تا 75 ساله در این مطالعه وارد شدند.

پس از دوازده هفته درمان، مسافت پیاده روی بدون درد به طور مشابه چه دریافت سیر صادراتی یا دارونما افزایش یافت.

به طور مشابه، تفاوتی در تغییرات فشار خون، ضربان قلب و اختلاف فشار بین فشار مچ پا و بازویی وجود نداشت.

هیچ عارضه جانبی شدیدی مشاهده نشد، اگرچه بیشتر افرادی که سیر مصرف می کردند (28%) نسبت به دارونما (12%) از بوی قابل توجه سیر شکایت داشتند.

این نشان می دهد که هر گونه بهبود در علائم بیماری انسداد شریان محیطی با سیر ممکن است نیاز به درمان طولانی مدت و پیگیری نسبت به این مطالعه داشته باشد.

بسیاری از مطالعات in vitro و in vivo اثرات احتمالی پیشگیری از سرطان فرآورده‌های سیر و ترکیبات مربوطه را پیشنهاد کرده‌اند.

سیر حاوی تعداد زیادی ترکیبات فعال زیستی قوی با خواص ضد سرطانی است که عمدتاً مشتقات آلیل سولفید هستند.

گزارش شده است که مشتقات مختلف سیر قرمز همدان  تعداد فزاینده ای از مکانیسم های مولکولی را در سرطان زایی تعدیل می کنند.

مانند تشکیل ترکیب اضافی DNA، جهش زایی، مهار رادیکال های آزاد، تکثیر و تمایز سلولی و همچنین رگ زایی.

سرعت رشد سلول های سرطانی توسط سیر سفید همدان کاهش می یابد، با محاصره چرخه سلولی که در فاز G2/M رخ می دهد.

در سال 1990، مؤسسه ملی سرطان ایالات متحده، برنامه غذایی طراحان را برای تعیین اینکه کدام غذاها نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند، آغاز کرد.

آنها به این نتیجه رسیدند که سیر ممکن است قوی ترین ماده غذایی با خواص پیشگیری از سرطان باشد.

  • منابع:
    1. Garlic: a review of potential therapeutic effects
  • تبلیغات: 
    1. با مصرف این سوسیس تا یک روز گرسنه نمی شوید!!
    2. متقاضیان یارانه برای اعتراض به بازار آمده اند
    3. بیرون آمدن کرم از شیرآبهایی در فرانسه!!!
    4. نمایان شدن شورت بازیکن معروف در بازی فینال

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

[kkstarratings]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *