زیتون اسلایس فله با روکش طلا پیشکش شاهزاده عربستانی شد

زیتون میوه های کوچکی هستند که روی درختان زیتون (Olea europaea) رشد می کنند. آنها به گروهی از میوه ها به نام دروپس یا میوه های هسته دار تعلق دارند و مربوط به انبه، گیلاس، هلو، بادام و پسته هستند.

زیتون اسلایس فله سرشار از ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان های قوی است. مطالعات نشان می دهد که آنها برای قلب مفید هستند و ممکن است از پوکی استخوان و سرطان محافظت کنند.

چربی های سالم موجود در زیتون برای تولید روغن زیتون، یکی از اجزای کلیدی رژیم غذایی فوق العاده سالم مدیترانه ای استخراج می شوند.

زیتون همچنین در سالادها، ساندویچ ها و اسپری ها استفاده می شود. برخی از زیتون های نابالغ سبز هستند و پس از رسیدن سیاه می شوند. برخی دیگر حتی زمانی که کاملاً رسیده باشند سبز می مانند.

در منطقه مدیترانه، 90 درصد زیتون برای تهیه روغن زیتون استفاده می شود. این مقاله هر آنچه را که باید در مورد زیتون بدانید را به شما می گوید.

زیتون

ارزش غذایی
زیتون حاوی 115 تا 145 کالری در هر 3.5 اونس (100 گرم) یا حدود 59 کالری برای 10 زیتون است. حقایق تغذیه ای برای 3.5 اونس (100 گرم) زیتون رسیده و کنسرو شده عبارتند از:

کالری: 116
پروتئین: 0.8 گرم
کربوهیدرات: 6 گرم
شکر: 0 گرم
فیبر: 1.6 گرم
چربی: 10.9 گرم
اشباع: 2.3 گرم
تک غیراشباع: 7.7 گرم
چند غیر اشباع: 0.6 گرم

زیتون حاوی 11 تا 15 درصد چربی است که 74 درصد آن اسید اولئیک است که نوعی اسید چرب تک غیراشباع است. این جزء اصلی روغن زیتون است.

اسید اولئیک با چندین فواید سلامتی از جمله کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است. حتی ممکن است به مبارزه با سرطان نیز کمک کند.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.