زیتون پرورده ها کمتر کبود می شوند و طعم فوق العاده ای دارند

بهترین و سخت‌کوش‌ترین تولید کنندگان زیتون پرورده شمالی از روشی سنتی استفاده می‌کنند که البته زمان‌بر است.

زیتون‌ها را با دست می‌چینند هر زیتون برای رسیدن انتخاب می شود، درست در لحظه مناسب چیده می شود.

این زیتون پرورده لاهیجان ها کمتر کبود می شوند و طعم فوق العاده ای دارند.

اما دستچین کردن نیز یک سوراخ مالی است، بنابراین می توانید انتظار داشته باشید که مقداری پول نقد جدی برای این افراد خرج کنید.

هیچ درخت زیتون سبز وجود ندارد و رنگ زیتون نشان از رسیده بودن آن است.

خوب است بدانید که انواع مختلفی از زیتون پرورده در دست تولید انبوه قرار دارد.

زیتون سبز رسیده و تبدیل به زیتون سیاه می شود.

آنها از سبز به قهوه ای روشن، به قرمز و بنفش پر جنب و جوش، به عمیق ترین و تیره ترین سیاه تبدیل می شوند.

به طور کلی، هر چه زیتون پرورده نازگل تیره تر باشد، زمانی که از درخت کنده می شود، رسیده تر است.

زیتون سبز معمولا در ابتدای فصل برداشت، در ماه های سپتامبر و اکتبر در نیمکره شمالی چیده می شود.

در این میان زیتون پرورده رامسر بافت سفت و طعم دلپذیر و آجیلی دارند.

زیتون های سیاه در ماه های نوامبر و دسامبر (گاهی تا اواخر ژانویه) چیده می شوند و نرم تر، غنی تر و گوشتی تر هستند.

این محصول امروزه مورد توجه عموم قرار گرفته است.

  • منابع:
    1. A Beginner’s Guide to Olives
  • تبلیغات: 
    1. انفجار مهیب در انبار آرد درد سر ساز شد!
    2. برای پولدار شدن دیگر نیازی به پدر پولدار ندارید!
    3. سفری که هر کسی را می تواند ثروتمند نماید
    4. رازهای مخفیانه تجارت میلیاردی موشکهای جنگی

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

[kkstarratings]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *